Custom Garage Ventilation System For J Paul Getty Museum

The Getty Foundation underwent an extraordinary construction of the J. Paul Getty Museum in Los, Angeles.

World Class Architects, Engineers and Contractors teamed up to build this modern marvel.

Getty Images

I was designated to design a custom ventilation system for the multi-level underground parking structure. The challenge was to design a ventilation system responsive enough to withstand an earthquake and fire.

Here is a friendly mention
Friendly Mention

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: